aboutus

Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.

Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: Canroon
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 2,000,000-3,000,000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Canroon is een opmerkelijke energie - de leverancier van besparingsoplossingen, van wie producten en de oplossingen wijd in de industrieën met inbegrip van scheepsbouw, luchtvaart, auto, metallurgie, chemische techniek, de bouw van de aardoliepijpleiding, nieuwe materialen, nieuwe energie, enz. worden gebruikt.


Canroon heeft een professioneel R&D-team specifiek om wijsheid in belangrijke producten en de diensten om te zetten om aan behoeften van verschillende klanten te voldoen, en het ondersteunen waarde tot stand te brengen.


Krachtens zich uitvoerige voordelen op het gebied van machtselektronika, en het houden aan het idee van energy-saving en emissievermindering, hebben wij betrouwbare en milieuvriendelijke techniekoplossingen aangeboden om een voorrand te handhaven.

 

„Wij creëren, delen wij“. Wij zullen bij onze ons partners om met innovatie aansluiten te werken en gebruikers te voorzien van betrouwbare producten en geavanceerde oplossingen, van een visie van betere harmonie tussen mensheid en aard.

Geschiedenis

Canroon werd opgericht in 2010, vervaardigend producten van inductie het verwarmen machine, en frequentieomschakelaar.

 

Onze stichters en R&D-teams hebben de achtergrond van decennia van technologie omkeren. Dit verzekert stabiele prestaties van al onze industrieproducten, en humaniseringsontwerp voor werken het ter plaatse.

 

 

Onze ervaringen die en met projectcontractanten verstrekken werken, eindgebruikers, helpt ons over wat zij nodig hebben en welke leren oplossing hen beste onderhoudt, datop allen in het ontwerp en de promotieversie van onze producten wijzen.

 

Nu zijn wij niet alleen leverancier van genationaliseerde bedrijven zoals CMHI, CNPC, CNOOC, maar ook wonnen onze repulation in wereldmarkt.

 

Ons materiaal onderhoudt in openlucht projecten van verre koude contenients zoals Noord-Europa, Canada, aan heet als woestijn in Midden-Oosten. CR2000 en CR2100 toont ver ook hun capaciteit vanaf continenten in aanleggen van pijpleidingenschip en voor de kust platfrom.

 

Wij zien ernaar uit meer verdelers te vestigen rond de wereld, en ons industrieel materiaal aan meer klanten te brengen, om het voordeel van hoog rendement en intelligente controle te delen.

Dienst

Canroon kent het belang van een uitvoerig systeem van de verkoopdienst, vooral aan industrieproducten.

 

Om een nationale brede norm vast te leggen, heeft Canroon zijn de dienstnetwerk, rijp beheersysteem van de technologiedienst en pre-sale van uitstekende kwaliteit, verkoop, de naverkoopdienst voor handelaars en gebruikers verbeterd.

 
De implementatie van één jaargarantie, tijdens de garantieperiode, zal onze de dienstingenieurs gebruikers de snelle, geschikte, efficiënte en vrije onderhoudsdienst aanbieden. Voorbij de garantieperiode, zult u nog onze vriendelijke compensabele dienst worden. Canroon achtervolgt constant „geen producten beneden de maat, hoge normklantenservice“.

Ons Team

China Shenzhen Canroon Electrical Appliances Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Product Line

Inductie verwarmingsmachine《《

 

CR2000-serie:

 
Tarief 5KW, 10KW, 40KW, 80KW, 120KW
toepassingen Lassen Voorverwarmen,PWHT,gezamenlijke anti-corrosie coating, enz.
Industrieën olie & gas, on-shore & offshore project, aanleg/reparatie van pijpleidingen & energiecentrales, .....

 

CR2100-serie:

 
Tarief 10KW~300KW
Voorzien zijn van Handtransformator, verschillende spoelen adaptief;één machine voor het verwarmen van objecten van verschillende vorm/afmetingen.
toepassingen Solderen,Gloeien,Verharding,Krimp montage,Rechttrekken,uitharden,Verf-verwijdering,bout losdraaien, enz.
Procestijd meestal sencons

 

 

Variabele Frequentie Omvormer《《

 

CV900-serie:

 

Tarief 0.4KW~500KW
Voorzien zijn van hoge koppeloutput van volledige frquentie, snelle respons, perfect aanpassingsvermogen van de belasting, hoge controleprecisie van snelheid, goede betrouwbaarheid.
toepassingen textielmachines, rolmachine, trekventilator, metalen trekbank, dompelpomp, enz

Contactgegevens